Ngolah bagian mékanis presisi

Pangalaman Manufaktur 10 Taun
  • company img

tentang Kami

wilujeng sumping

K-Tek Machining Co., Ltd. didirikeun taun 2010, tempatna di "Pabrik Dunya" -Dongguan, Cina, ngalangkungan luas langkung ti 20.000 méter pasagi, khusus dina ngolah bagian mesin presisi sareng parantos lulus sertifikasi ISO9001: 2015 .

 

Urang tiasa ngarobih produksi sadaya jinis bagian mesin presisi numutkeun kabutuhan konsumén, produk anu aya hubunganana sareng mesin, éléktronika, otomatisasi, otomotif, médis, énergi énggal sareng bidang-bidang sanés.

maca deui

Ngolah Kualitas Tinggi

Dina urutan pikeun mastikeun sarat kualitas konsumén urang, kami parantos ngimpor peralatan olahan canggih sareng alat uji coba sapertos Mesin sumbu Lima (DM), CNC, WEDM-LS, Eunteung EDM, coét Internal / Éksternal, Laser Cutting, 3D CMM, Pangukur Jangkungna sareng Bahan Penganalisis sareng sajabana ti Jérman, Jepang, Swiss sareng Amérika Serikat.

Bengkel

Bengkel ngolah
  • Five-axis machining

    Mesin sumbu lima

  • CNC Milling & Turning

    Panggilingan CNC & Ngabuburit

  • CNC machining

    Mesin CNC

  • WEDM-LS

    WEDM-LS

  • Milling

    Panggilingan

  • Turning

    Ngalieuk

  • Grinding

    Ngagiling

  • Circular grinding

    Ngagiling bunderan

Kontrol kualitas

Kawijakan kualitas:

Berorientasi jalma, inovasi kontinyu, Kualitas sareng efisiensi, Palanggan heula.

Tujuan kualitas :

Pikeun salamet ku kualitas, kapuasan pelanggan ngahontal langkung ti 95%, narékahan pikeun kéngingkeun 100% kepuasan pelanggan. Sistem kualitas didirikan dumasar kana ISO9001: 2015 sareng nyetél pikeun produk mékanis presisi tinggi, tujuan pikeun nyumponan sarat konsumén dugi ka maksimal. Sistem kualitas nyoko kana modeu kontrol kualitas dumasar prosés, ngaliput operasi bisnis perusahaan, produksi sareng manufaktur, layanan palanggan, lingkungan sareng monitoring 5S, jst.

  • zhengshu2
  • zhengshu1
  • 3 Points Internal Micrometer 3 Poin Micrometer Internal
  • Height Gauge Gauge jangkungna
  • Material Analyzer Penganalisis Bahan
  • Micrometer Micrometer
  •  CMM CMM
  • CMM Operation Operasi CMM
  • Quality Department Jurusan Kualitas

Warta & Kajadian

kana urang
  • Our Team
    Tim kami
    20-10-29
    Dina pangakuan sadayana kolega pikeun usaha sareng kontribusina pikeun karya K-TEK, ogé pikeun ngamajukeun komunikasi di antara kolega, nguatkeun komunikasi sareng dok ...
  • K-Tek&Exhibition
    K-Tek & Pameran
    20-10-29
    Saatos sapuluh taun pangembangan, K-Tek henteu ngan ukur ngagaduhan sajumlah ageung tanaga profesional sareng téknis sareng tim manajemén anu saé, tapi ogé ngagaduhan tim penjualan anu saé pisan. Dina raraga ngantep mo ...
maca deui

Sértipikasi

ngahargaan